Okulumuz, Avrupa Birliği'nin eğitimde kaliteyi teşvik etmek amacıyla verdiği eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi. 2022-2023 ve 2023-2024 eğitim dönemlerinde gerçekleştirdiği başarılı projeler ve uluslararası iş birlikleri sayesinde bu prestijli ödülü almaya hak kazandı.

eTwinning Kalite Etiketi, eğitimde yenilikçi uygulamaları teşvik eden ve ödüllendiren bir programdır. Bu etiket, öğretmenlerin öğrenme süreçlerini geliştirmek için dijital teknolojileri etkin bir şekilde kullanmalarını teşvik etmektedir.

Okulumuz, öğrencilerin uluslararası iş birlikleri ve dijital yaratıcılık becerilerini geliştirmeyi amaçlayan çeşitli Erasmus+ ve eTwinning projelerine aktif olarak katılmıştır. Bu projeler, öğrencilerin kültürel farklılıkları anlamalarını, yabancı dil becerilerini geliştirmelerini ve diğer Avrupa ülkelerinden yaşıtlarıyla iş birliği yapma fırsatı bulmalarını sağlamıştır.

eTwinning Okul Etiketi, Okulumuzun eğitimde kaliteye olan bağlılığını ve uluslararası alanda başarılarını bir kez daha kanıtlamıştır. Bu başarı, okulun öğrencilerine sunduğu fırsatların genişliği ve kalitesi konusundaki kararlılığını yansıtmaktadır.

14.06.2024 87

14-06-2024